Το Φόρουμ Μελών είναι νεκρό…

Αρχική Συζητήσεις Φόρουμ Μελών Στήλη «επιστολές»/mailbag Το Φόρουμ Μελών είναι νεκρό…

 • Αυτό το θέμα έχει 14 απαντήσεις, 10 απαντήσεις και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες πριν από τον χρήστη fanis_xania.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #76435
  john.filippidis
  Συμμετέχων

  Υπάρχει κάποιος τρόπος να δώσουμε feedback εμείς οι συνδρομητές του μέσου και να το δούμε να πιάνει τόπο? (ή έστω να ξέρουμε ότι παραλήφθηκε?)

  Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι το Φόρουμ αυτό δεν επιτελεί τον σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε. Όλες οι σχετικές θεματικές ενότητες περιέχουν κατά συντριπτική πλειοψηφία θέματα που ανοίχτηκαν από κάποιον συνδρομητή και δεν απαντήθηκαν ποτέ από κανέναν. (Δημοσιεύσεις: 1, Απαντήσεις: 1)

  Έχω να προτείνω το εξής: Να δημιουργηθεί ένα private group στο Facebook, στο οποίο να έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι συνδρομητές, και το οποίο να τσεκάρει ανά διαστήματα κάποιος εκ των συντακτών του TPP. Έτσι θα μπορεί να μεταφέρει το feedback και να υπάρχει μια διαδικασία υγιούς αλληλεπίδρασης μεταξύ των δημοσιογράφων και των αναγνωστών.

  Σας θερμοπαρακαλώ, ας μη μείνει (και) αυτό το θέμα αδιάβαστο και αναπάντητο για 1 χρόνο και βάλε… Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια οποιαδήποτε απάντηση. (έστω κάτι του τύπου “Λυπούμαστε αλλά δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε και με αυτό”)

  Ευχαριστώ πολύ

  Γιάννης

  #76442

  Εχετε την καλοσύνη να στείλετε το μήνυμά σας στο Facebook; Είτε στο δικό μου (Κωνσταντίνος Πουλής) είτε στου ThePressProject. Θα απαντήσουμε από εκεί. Το φόρουμ πράγματι δεν λειτουργεί, μπορούμε να μιλήσουμε και θα σας εξηγήσω μετά χαράς γιατί συμβαίνει αυτό.

  Κωνσταντίνος

  #76474
  WhatsThePoint
  Συμμετέχων

  Άρα δεν ποστάρουμε εδώ πια;

  #76609

  Δεν προφταίνουμε να το παρακολουθούμε. Αν έχετε κάτι είναι προτιμότερο να το στέλνετε είτε στο Facebook είτε αν δεν έχετε στα προσωπικά μας μέιλ.

  #77077
  aLexanDros iRonDog
  Συμμετέχων

  Θα ήταν ωραίο να μπορούσε να γίνει (με κάποιο τρόπο) ένεργο,
  να υπάρχει αλληλεπίδραση και έτσι να υπάρχει ένας “αέρας” που θα
  βοηθούσε την συζήτηση και την κατανόηση οποιουδήποτε θέματος.
  Θα μπουρούσατε να έχετε “εικόνα” για την οπτική όλων των μελών,
  επίσης τα μέλη μεταξύ τους θα ενεργούν και θα υπάρχει παλμός ζωής
  στο μέσο.
  Όλα αυτά σας τα γράφω φιλικά ως νέο μέλος στην παρέα σας,
  μολις μιας ημέρας.

  #77151

  Πολύ φοβάμαι ότι ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι τα σχόλια είτε στα social media είτε (για όσους δεν έχουν) στο σάιτ. Είναι αδύνατο να προσθέσουμε ακόμη περισσότερες πλατφόρμες επικοινωνίας, για πρακτικούς λόγους.

  #77980
  rinenweb
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα κι από μένα, θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες σχετικά με τη δυναμική και τη χρησιμότητα που θα μπορούσε να έχει το φόρουμ αν αξιοποιούταν κατάλληλα, προσθέτοντας άλλον έναν λόγο: υπάρχουν πράγματα που είτε δεν είναι “κομψό” να γραφτούν ως σχόλια στο fb (π.χ. ορθογραφικός/τυπογραφικός έλεγχος των δημοσιεύσεων στο tpp), είτε δεν είναι καν σκόπιμο (π.χ. “ευαίσθητες” πληροφορίες που θα μπορούσαν να διερευνηθούν περαιτέρω προκειμένου να γίνει κάποιο άρθρο).

  Σε κάθε περίπτωση το φόρουμ θα συνέβαλε τόσο στο να είναι πιο προσωποποιημένη μια συνομιλία (στη σελίδα στο fb μπορείς μεν να στείλεις μήνυμα αλλά είναι πιο απρόσωπη, δεν ξέρεις πάντα ποιός βλέπει το μήνυμα ή/και ποιός απαντά) και πιο ανοικτή, χωρίς όμως να γίνεται και “βούκινο” όπως στα social media.

  Επιπλέον, υπάρχει και το επιχείρημα ότι εφόσον έχεις μια πλατφόρμα επικοινωνίας που μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα και να μη δίνει λογαριασμό πουθενά, γιατί να στηρίζεσαι σε άλλες πλατφόρμες (πολυεθνικών) για τις οποίες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και για την ασφάλεια/ιδιωτικότητα των δεδομένων που μεταδίδονται.

  #78218

  Με δεδομένο τι διαβάζουμε κάθε μέρα στα σχόλια, δεν θα ήταν καθόλου άκομψο να γίνονταν διορθώσεις. Αν κάποιος νιώθει άσχημα γι’ αυτό, μπορεί να σβήσει το σχόλιό του όταν διορθωθεί το λάθος. Είναι σωστά όλα αυτά που γράφετε, απλώς εξηγώ ότι δεν υπάρχει χρόνος, εργατώρες!
  Η πιο άμεση μορφή επικοινωνίας με την πλατφόρμα ήταν η ραδιοφωνική εκπομπή της, για την οποία όμως δεν υπήρξε πάλι ενδιαφέρον και σταμάτησε.

  #85169
  Αναστασία
  Συμμετέχων

  Καλημέρα!

  Είμαι νέα συνδρομήτρια και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσα να μπω στο φόρουμ των μελών. Λυπάμαι που δεν βρήκα εδώ μια πιο ζωντανή συζήτηση. Καταλαβαίνω ότι δεν έχετε τον χρόνο να παρακολουθείτε όλες τις πλατφόρμες, αλλά δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν στο φόρουμ ενότητες στις οποίες θα μπορούσαμε να συζητάμε οι συνδρομητές μεταξύ μας για την επικαιρότητα χωρίς να χρειάζετε πολλή δουλειά από τη δική σας πλευρά;

  #132891
  fanis_xania
  Συμμετέχων

  αφού δεν έχετε χρόνο ρε παιδιά

  Καλυτερα να το κλείσετε

  από το να νομίζει ο άλλος ότι θα γράψει κάτι καιθα το διαβάσει κάποιος..

  κοροϊδία είναι μετά.

  #152153

  Βλέπω (και είμαι σίγουρος) ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που παρακολουθούν ttp αλλά δεν έχουν ιδέα από φόρουμ και θα ήθελαν να περνούν μέρος σε συζητήσεις, γι’αυτό προτείνω να τη δημιουργία ενός server στο discord το οποίο είναι τζάμπα και μπορεί να είναι private μόνο για μέλη και να γίνεται moderate από τα μέλη του είναι κάτι πολύ εύκολο να γίνει τεχνικά

  #155047
  AL3X K.
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα! Εγώ ψάχνω εδώ και καιρό τρόπο να αγοράσω μια κούπα και το βρίσκω δύσκολο, είναι συνεχώς εξαντλημένες.
  Επίσης ψάχνω το τηλέφωνο του σταθμού αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Μπορείτε να το βάλετε σε εμφανές σημείο αν θέλετε.
  Προς το παρών θα επικοινωνήσω μαζί σας στο facebook.
  Καλή συνέχεια. Venceremos.

  #155268
  stam_stam
  Συμμετέχων

  Είμαι συνδρομητής εδώ και πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι ότι έχω ελάχιστη επαφή και συμμετοχή με το φόρουμ.
  Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει, αν φανεί ότι υπάρχουν μέλη που προτιμούν τη συζήτηση εδώ.
  Η μόνη λύση για να το εξακριβώσουμε είναι να ξεκινήσουμε μια κουβέντα και να δούμε πόσοι δείχνουν ενδιαφέρον.

  #155269
  stam_stam
  Συμμετέχων

  Να προσθέσω πως, αν και έχω λογαριασμούς σε διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες (Mastodon, Facebook, Twitter (X), Instagram, κλπ) έχω εγκαταλείψει σχεδόν απόλυτα τη συμμετοχή μου σε αυτές (εκτός από το Mastodon), για διάφορους λόγους και θα προτιμούσα να έρθω σε επαφή με τα μέλη του TPP μέσω του φόρουμ. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι πως όσοι βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση, αποτελούμε μάλλον μια μικρή μερίδα μελών κι έτσι οφείλω να δείξω κατανόηση στο γεγονός, πως η ομάδα του TPP δεν μπορεί να βάλει ακόμα μία έγνοια στο νου της.
  Αυτό βέβαια, φαντάζομαι πως δεν εμποδίζει όσες/ους από εμάς θέλουμε να συζητάμε εδώ, να κάνουμε χρήση του χώρου.

  #155270
  fanis_xania
  Συμμετέχων

  δεν κουνιέται φύλλο δυστυχώς.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.