Τι είναι

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #4873

    Αντιγράφω από το τελευταίο Editorial και πρώτο απολογισμό:

    Σε άμεση συνάρτηση με την εκπομπή, σκεφτόμαστε μια στήλη, ή ένα τακτικό άρθρο στο TPP, που ουσιαστικά θα είναι οι «επιστολές» των εφημερίδων (σε ΜΜΕ των ΗΠΑ αποκαλείται mailbag), ίσως με κάποιες παραλλαγές. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα την τελική μορφή, αλλά η γενική ιδέα είναι να φιλοξενούμε τακτικά (ανάλογα με το ενδιαφέρον) σε ένα δημόσιο άρθρο τα σχόλια σας για θέματα της επικαιρότητας ή εκτός αυτής, τις προτάσεις σας, την κριτική σας, τα αστεία σας. βάζοντας από κάτω τις απαντήσεις μας, την άποψη μας ή κάποιο σχόλιο (προειδοποιούμε ότι είναι αδύνατον να συμφωνούμε πάντα και με όλους). Στο φόρουμ άλλωστε έχουν ήδη δημιουργηθεί ενότητες για θέματα που χάνουμε ή για κριτική. Περιορισμοί φυσικά θα υπάρχουν μόνο στο μέγεθος, στο ύφος και στη γλώσσα. Το κίνητρο μας είναι, βλέποντας το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των μελών για τα σχόλια, να τους; δώσουμε ένα βήμα παραπάνω.

    Μερικές διευκρινίσεις:

    1) Προτάσεις για θέματα καλύτερα να μένουν εντός της πλατφόρμας, για ευνόητους λόγους
    2) Επιμένουμε ότι θα προσέχουμε ύφος γλώσσα κλπ
    3) Νομίζω θα ήταν καλύτερο να υπογράφετε όχι με το ψευδώνυμο σας εδώ, αλλά με όνομα, π.χ. Νίκος Π. Αν θέλετε να βάζετε και πόλη/χώρα
    4) Μια ιδέα για το κόνσεπτ μπορεί να βρεθεί εδώ: https://www.theringer.com/nfl/2017/9/15/16312662/week-2-nfl-picks-bill-simmons και http://grantland.com/the-triangle/that-championship-mailbag-2015-edition/

    Είμαι φαν του Simmons, είναι ίσως ο καλύτερος αθλητικος αρθρογράφος στις ΗΠΑ (δυστυχώς δεν γράφει σχεδόν ποτέ πλέον γιατί είναι επικεφαλής στο The Ringer. Οι φαν του ΝΒΑ τσεκάρετέ τον)
    5) Θέλουμε μικρά κείμενα, σχόλια ή ερωτήσεις, για να μπορούμε να φιλοξενούμε πολλούς μαζί
    6) Όταν μαζευτούν αρκετά για μια πρώτη απόπειρα, θα τα δημοσιεύσουμε

    #5205
    shin0bi
    Συμμετέχων

    Να γινόταν μια συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση; Τόσο για την ντεμέκ που θα κάνουν όσο (κυρίως) και για το τι θα θέλαμε/προτείναμε;

    #5561
    elinalou1
    Συμμετέχων

    Συμφωνώ με την πρόταση του shin0bi. Αν και μπορούμε να σχολιάσουμε τώρα που ανέβηκε η πρόταση της κυβέρνησης στο σχετικό άρθρο του ΤΡΡ, το θέμα είναι μεγάλο, έχει πολλές πλευρές και ο καθένας μας σίγουρα θα έχει αρκετές σκέψεις και προτάσεις να καταθέσει.

    #5927
    elinalou1
    Συμμετέχων

    Να τρολάρω λίγο; Αν κρίνω από την απήχηση που είχε το άρθρο της 4/11/2018 με την ομιλία Κουτσούμπα και τη συζήτηση που άνοιξε σχετικά με το ΚΚΕ, που συνεχίζεται ακόμα για 3η μέρα, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να συζητούσαμε για την κομματική αποκατάσταση του Άρη Βελουχιώτη:

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9907033

    Ομολογώ πως μου έκανε εντύπωση ότι το ΤΡΡ δεν το ανέφερε ως είδηση το καλοκαίρι. Φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας, κι αν συζητηθεί θα γίνει της κακομοίρας στα σχόλια… Το θέτω στην κρίση της διεύθυνσης και των μελών.

    #5964
    ran tan plan
    Συμμετέχων

    Από ότι κατάλαβα στο άρθρο του Simmons, αυτός διαλέγει μόνος του από τα σχόλια και τα μηνύματα που παίρνει και απαντάει.

    Θάνο εσύ πως το σκέφτεσαι; Να τεθεί ένα θέμα (χωρίς άρθρο), πχ η αποκατάσταση του Βελουχιώτη που λέει και η elinaloul, και να ζητούνται σχόλια και ερωτήσεις από τα μέλη ώστε να ακολουθήσει αρθρο με τις απαντήσεις από μεριά του ΤΡΡ;

    Να διαλέγετε εσείς (ο εκάστωτε αρθρογράφος) από τα σχόλια που γράφτηκαν στο άρθρο του και να απαντάτε συνολικά;

    Να απαντάτε σε σχόλια που λαμβάνετε με email και δεν τα βλέπουμε εμείς; Αυτό το τελευταίο φαίνεται να κάνει περισσότερο ο Simmons.
    Παίρνετε email με σχόλια για τα άρθρα;

    Τα άρθρα των εφημερίδων με τις επιστολές υπήρχαν γιατί ήταν ο μόνος τρόπος επικοινωνίας. Τώρα με τα σχόλια δεν ξέρω αν έχει νόημα κάτι τέτοιο, άλλωστε νομίζω ότι στις διαδικτυακές τουλάχιστον εκδόσεις έχει εκλείψει κάτι τέτοιο.

    Μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι αρνητικός σε οποιαδήποτε ευκαιρία για επικοινωνία με το ΤΡΡ. Απλά αν έχουμε τα σχόλια, το μέηλ, το φόρουμ κλπ…. φοβάμαι μήπως τελικά το ένα φάει το άλλο.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.